petek, 26. november 2010

FOTKA LETA

Natečaj, ki je potekal na internetni strani skoraj celo leto se je zaključil in nabralo se je skoraj 1000 fotografij. S tedenskimi glasovanji so sodelujoči izbrali 41 najboljših fotografij, ki so se potegovale za prestižni naziv FOTOGRAFIJA LETA, katere smo na včerajšnji otvoritvi predstavili občinstvu.
Glasovanje za ta prestižni naziv je potekalo na tri načine, preko naše spletne strani, preko FaceBook-a in pa seveda fotografije je ocenila še strokovna žirija v sestavi Herman ČATER, Jure KRAVANJA - Yurko in Edi MASNEC. Ker so bile vse prispele fotografije zelo kvalitetne je imela žirija težko nalogo izbrati najboljšo.


Tretje mesto in 300€ bona potovalne agencije Ojla pa si je prislužil Matic TREPELJ s fotografijo UJET V NARAVI. Matic je dijak drugega letnika srednje šole za strojništvo, mehatroniko in medije. S fotografijo se ukvarja že kar nekaj let, pravi da še nima svojega najljubšega področja, vsaka fotografija, ki pa jo naredi je nekaj posebnega saj v njo vloži kar precej truda in tokrat se mu je tatrud tudi poplačal.








3 komentarji:

  1. Res iskrene čestitke k zasluženi nagradi, ki si je sigurno zelo vesel! Prepričan sem, da ti bo še bolj vzpodbudila ustvarjalnega duha vendar pazi: skromnost je cenijena vrlina, zato glej, da...

    Kajtimar

    OdgovoriIzbriši